Μάρκετινγκ Ιατρείου

Marketing Ιατρείου

Οι Υπηρεσίες Ιατρικού Marketing – Μάρκετινγκ Ιατρείου, που προσφέρει ο νεότερος καθηγητής Digital & Social Media Marketing και εκπαιδευμένος στην Washington DC (E.I.O.M) Μιχάλης Μπότας, δεν εχουν καμμία σχέση με την γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει το internet marketing στην Ελλάδα.

Χωρις άσκοπες σπατάλες χρημάτων και χρόνου, και εστιάζοντας στο άμεσο μετρήσιμο αποτέλεσμα από την 1η κιόλας μέρα, η εταιρεία μας είναι σε θέση ακόμα και να μην πληρωθεί αν δεν κάνει αυτά που έχει συμφωνήσει!

Όταν οι εταιρείες Digital Marketing δεν μπορούν οι ίδιες να βγουν στην πρώτη θέση των AdWords, πως περιμένετε να βγάλουν εσάς;

 

Το Μαρκετινγκ Ιατρείου δεν είναι άλλος ένας συνηθισμένος τύπος Marketing, χρειάζεται ευαισθησία και κατανόηση.

Στην περίπτωση αυτή, δεν απευθυνόμαστε σε πελάτες, αλλά σε ασθενείς, ανθρώπους που έχουν ανάγκη έναν καλό θεράποντα Ιατρό, που θα τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

Είτε είστε ιδιώτης Ιατρός, είτε κλινική, είτε πολυκλινική, μπορούμε να αναλάβουμε να  εκτοξεύσουμε στα ύψη την επισκεψιμότητα, με υψηλού επιπέδου τεχνικές και χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που διαθέτουμε στη φαρέτρα μας.

Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, όπως Κατασκευή ιστοσελίδας, γρήγορη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης,  Google Adwods, Facebook & Instragram Ads.

Επίσης, η Εταιρεία μας διαθέτει τηλεοπτικό συνεργείο για τη δημιουργία διαφημιστικών spots και σας παρέχει τη δυνατότητα προβολής, με χαμηλό κόστος, στο δίκτυο τηλεοπτικών εκπομπών, με τις οποίες συνεργάζεται.

Η εταιρεία μας βρίσκεται επί μονίμου βάσεως 1ή στο Google My Business στην αναζήτηση »ιατρικο μαρκετινγκ»

 

Ο Μιχάλης Μπότας  έχει συνεργαστεί με πληθώρα ιατρών και κλινικών και ξέρει όσο κανένας άλλος πως θα αξιοποιήσει  το Ιατρικό Marketing για να φέρει το ιδανικό αποτέλεσμα!