Πολιτικό Μάρκετινγκ

Πολιτικό Μάρκετινγκ

Αν αποφασίσατε να μπείτε στον πολιτικό στίβο, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι, πλέον, το Πολιτικό Μάρκετινγκ έγινε Digital και είναι το πολυτιμότερο εργαλείο, για να σας οδηγήσει στην επιτυχία!

Χιλιάδες πιθανοί ψηφοφόροι σας βρίσκονται στο διαδίκτυο τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Θα τους στοχεύσουμε μαζί κοινωνικά, ιδεολογικά, ταξικά και περιμετρικά με βάση το φύλο, την ηλικία και τις συμπεριφορές τους.

Θα αναπτύξουμε θέματα που απασχολούν κάθε κοινωνική ομάδα ξεχωριστά, ώστε να γίνετε,αρχικά,  ένας από εκείνους, που ενστερνίζονται τα προβλήματά τους, και στην συνέχεια η δικιά τους φωνή!

Θα έρθουμε σε επαφή με έναν έναν ξεχωριστά, δημιουργώντας έτσι το δικό σας δίκτυο με πυρήνες, κι έπειτα θα ξεχωρίσουμε τους καλύτερους ,στους οποίους θα αναθέτουμε τις εκάστοτε αρμοδιότητες ( συγγραφή άρθρων, γραφικά, διανομή εντύπων, οργάνωση γραφείου, κτλ).

  • Θα οργανώσουμε ομιλίες , εστιάζοντας στα προβλήματα της κάθε κοινωνικής ομάδας ξεχωριστά και θα παρέχουμε τις αντίστοιχες λύσεις .

Η εταιρεία μας θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή σας σε τηλεοπτικά πολιτικά πάνελ,αρχικά, σε προστατευόμενο περιβάλλον κι έπειτα σε ευρύτερο τηλεοπτικό πλαίσιο.

Και όταν έρθει η ώρα των εκλογών, θα κατέβουμε με τις πιθανότητες υπέρ μας.

Θα κατέβουμε για να εκλεγούμε!

Ο Μιχάλης Μπότας είναι από τους λίγους ανθρώπους στην Ελλάδα που έχει διδαχθεί Πολιτικό Μάρκετινγκ στην Washington DC (Emeritus Institute of Management).

Ασχολείται με το Πολιτικό Marketing από την απαρχή των Social Media στην Ελλάδα και ήταν ο νεότερος καθηγητής στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας (28 ετών).

Είναι αυτός που θα σας βοηθήσει ουσιαστικά και με στρατηγική να αναρριχηθείτε  Πολιτικά, Κοινωνικά και Προσωπικά!

Facebook, Instagram, Google, και Τηλεόραση είναι στις υπηρεσίες μας!