Scroll Top

Πως θα γίνω ινφλουένσερ; Tα βήματα της απόλυτης επιτυχίας.

Πως θα γίνω ινφλουενσερ

Υπάρχει σίγουρα πολύς χώρος ακόμα για όσους και όσες θέλουν και αναρωτιούνται ” πως θα γίνω ινφλουενσερ ”, instagramer, brand ambassador, ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται αυτό το σύγχρονο και επικερδές επάγγελμα.

Ο Κορυφαίος Έλληνας digital marketeer, ειδικός στο influecer Marketing και καθηγητής Μιχάλης Μποτας, υπογράφει προσωπικά των μεγαλύτερο αριθμό από influencers και brand ambassador στο ινσταγκραμ με δεκάδες χιλιάδες followers και μεγάλες οικονομικές εμπορικές συμφωνίες.

Παρακάτω θα βρείτε τα 3 πρωτα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε απαρέγκλιτα, ώστε να φτάσετε πιο γρήγορα στον προορισμό σας.

 

  1. Δημιουργούμε μοναδικό περιεχόμενο στον λογαριασμό μας, αλλά όχι σε γενικά πλαίσια. Πηγαίνουμε στοχευμένα ανάλογα με την κατηγορία προϊόντων που μας ενδιαφέρει. Για παράδειγμα, αν ο στόχος μας είναι να προωθήσουμε είδη ένδυσης κάνουμε post με διάφορα brand και τις κάνουμε tag πάνω στο post.
  2. Όταν έχουμε διαμορφώσει τον λογαριασμό μας 100% επαγγελματικό, τότε και μόνο τότε ξεκινάμε να ακολουθούμε κοινό με στόχο να μας ακολουθήσει πίσω, προσοχή όμως και πάλι, ακολουθούμε αποκλειστικά κοινό που θεωρούνται δυνητικοί πελάτες των προϊόντων που θέλουμε να διαφημίσουμε μελλόντικα.
  3. Φτάνοντας σε έναν Ά αριθμό ακόλουθων και αφού το προφίλ σας είναι 100% δομημένο σωστά τότε ξεκινάτε να στέλνετε μηνύματα σε μικρά brand ζητώντας τους να διαφημίσατε δωρεάν το προϊόν τους, ώστε στην συνέχεια να το κρατήσετε.

Τα επόμενα βήματα στην ερώτηση πως θα γίνω ινφλουενσερ που έχουν να κάνουν με τον πολλαπλασιασμό των ακόλουθων, την καθιέρωση, τις χρηματικές αμοιβές, τις διαφημιστικές συμφωνίες και τις συνεργασίες με τα επώνυμα brand θα τις αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο.

Αν είστε ετοιμοι για την μετάβαση H DMSS Marketing Agency και ο καθηγητής Μιχάλης Μπότας προσωπικά, αλαμβάνουν σε πρώτο βαθμό να μετατρέψουν και να εκτοξεύσσουν τον λογαριασμό σας στο Ίνσταγκραμ και έπειτα βήμα βήμα την ένταξή σας στο δυναμικό πορτοφόλιο των ινφλουένσερ που συνεργάζεται εμπορικά η DMSS.

Βρείτε τον Μιχαλη Μποτα στο instagram

Βρείτε την DMSS Marketing Agency στο instagram

 

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=IgvLOqTxpKE&t=4s”]